Wie is Regiojobs eigenlijk en waar staan wij voor?

Graag informeren wij je over het verhaal achter het mooie West-Friese bedrijf, Regiojobs Arbeidsbemiddeling!
Wie zijn wij? En waar staan wij voor.. wij nodigen je graag uit om deze blog verder te lezen en onze website uitgebreid te bekijken.

Regiojobs is een klein maar krachtig bedrijf. Zoals de uitdrukking luidt.. wie het kleine niet eert is het grootte.. je kent het wel ‘niet weerd.’ Zoals aangegeven, zijn wij een West-Fries bedrijf met een West-Friese nuchterheid. Gegeven het feit dat wij een klein team vormen en dat wij alle 3 geboren en getogen zijn in West Friesland. Wij begrijpen daardoor de behoeftes en spreken zowel letterlijk als figuurlijk dezelfde taal met de daarbij behorende streekse mindset. Wij zien ons zelf als een laagdrempelig, spontaan en vertrouwelijk bureau die de klant altijd voorop stelt. Wij nemen iedere klant serieus en gaan voor een uitstekende dienstverlening. Wij richten ons op productie en administratief personeel. Naast uitzenden, bemiddelen wij ook middels werving en selectie.

Onze missie is om het uiterste uit onze klanten te halen middels een betrouwbare en passende dienstverlening. En onze klanten, dat zijn natuurlijk zowel de bedrijven waar wij mee samen werken als onze flexwerkers.
En vanuit daar is onze visie om als bedrijf een gezonde groei door te maken zonder dat dat iets afdoet aan onze persoonlijke manier van samenwerken.

Meer weten? Of wellicht interesse in een samenwerking? Heel graag delen wij ons enthousiasme middels een persoonlijk gesprek. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar aangezien wij begrijpen dat je graag contact opneemt op een moment dat voor jou het beste uitkomt. En natuurlijk werken wij volledig volgens de RIVM richtlijnen omtrent Covid-19.

Hartelijke groet,

Boukje, Larissa en Sylvia

Regiojobs Arbeidsbemiddeling
Stationsplein 3
1601 EN ENKHUIZEN

T: 085-2738146
WhatsApp: 06-25054374
I: https://www.regiojobs.nl
E: info@regiojobs.nl

regiojobs hoorn logo

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

× Chat