Over ons

Wat vinden onze klanten?

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Regiojobs Arbeidsbemiddeling

Wij zijn hét regionale bureau voor uitzendpersoneel en opdrachten op basis van werving en selectie.

Resultaat en servicegericht; dat is Regiojobs voor bedrijven en werkzoekenden in West-Friesland. Dat kan alleen via een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom ontmoeten we graag iedere kandidaat die bij ons solliciteert en nemen we een kijkje in de keuken van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we onze persoonlijke werkwijze waarborgen. Onze manier van communiceren is open en eerlijk en voor iedere opdracht zetten wij ons 100% in. 

IMG_6099

Sylvia Sluijs

Ik ben Sylvia en ben de eigenaar van Regiojobs. Ik woon in Enkhuizen, ben getrouwd en ik heb twee kinderen. Al sinds het jaar 2000 heb ik ervaring in de uitzendbranche. Daardoor heb ik van alles in de markt meegemaakt en weet ik inmiddels; het verveelt nooit. Bij Regiojobs bieden wij persoonlijk contact en onze benadering is zeer laagdrempelig. Dit wordt als zeer prettig ervaren in een tijd waarin sociaal contact steeds minder lijkt te worden maar wel erg wordt gewaardeerd. In 2023 heb ik het diploma Professioneel Trainer in mijn bezit waardoor ik mijn dienstverlenging uitbreid met het geven van trainingen op het gebied van arbeidsmarkt, de flexbranche en communicatie waaronder diverse gesprekstechnieken. Wil je met mij in contact komen? Dit is mijn emailadres: sylvia@regiojobs.nl

Deze vacature wordt behandeld door Melissa Smit. T: 0228-820420

Melissa Smit

Ik ben Melissa en ik woon in Enkhuizen. Ik ben werkzaam bij Regiojobs sinds 1 maart 2023. Zo snel als ik kon ben ik de SEU opleiding gaan volgen en kon ik mijzelf vol trots al snel benoemen tot volwaardig uitzendprofessional. Met veel plezier help ik werkzoekenden en bedrijven om de juiste match te vinden. Ik neem hiervoor graag de tijd voor mensen om hun verhaal aan te horen over wie ze zijn, wat ze zoeken en hoe ik hen kan helpen. Een nieuwe baan heeft groot impact op je leven, een groot gedeelte daarvan spendeer je daar namelijk mee. Het is mijn missie om iets te vinden wat aansluit bij jouw doelen en dromen. Dat is iets waar ik mijn voldoening uit haal en waar ik me graag voor inzet. Mocht u in contact willen komen ben ik bereikbaar via de mail melissa@regiojobs.nl. Dan help ik u graag verder!

IMG_6085

Anne Bot

Mijn naam is Anne en ik woon in Grootebroek. Sinds 1 juni 2022 werk ik met veel plezier bij het gezellige Regiojobs. In november 2022 heb ik met succes het SEU diploma behaald en daarnaast heb ik in 2023 de training "WordSalesIntercedent" afgelegd waardoor ik mezelf nu daadwerkelijk een deskundige in uitzendwerk mag noemen. Binnen Regiojobs concentreer ik me voornamelijk op relatiebeheer, vacatures en sollicitatiegesprekken. Ons bedrijf is kleinschalig en streeft naar persoonlijke communicatie, waarbij we het belangrijk vinden dat iedere persoon uniek is en zijn of haar eigen talenten heeft. Het is onze taak om een goede match te vinden tussen bedrijven en kandidaten. Als u met mij in contact wilt komen, kunt u dit doen via anne@regiojobs.nl. Ik kijk ernaar uit om u te kunnen assisteren!

Onze waarden

Regiojobs staat voor

Persoonlijk

Nieuwe klanten ontmoeten we graag voor een persoonlijke kennismaking. Bij ons op kantoor of op locatie; één belletje of email is voldoende om uw wensen kenbaar te maken.

Transparant

Wij stellen voor middels een Curriculum Vitae waar wij onze persoonlijke indruk van de kandidaat in opnemen. Wil je weten wat wij over jou hebben verteld? Het CV mailen we graag naar je toe.

Curriculum Vitae

Heb je vragen over je cv, bijvoorbeeld over de opmaak en wil je hier graag hulp bij? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij geven je graag advies en tips om je cv te verbeteren. Ook dat hoort bij onze dienstverlening waardoor wij dit gratis aanbieden.

Professioneel

Hoe zit dat ook alweer met het totaal aantal arbeidscontracten en wat is transitievergoeding? Wat houdt Fase B eigenlijk in? Ook deze vragen beantwoorden wij graag, aangezien wij alle kennis in huis hebben als arbeidsbemiddelingsbureau.

× Chat