Regiojobs Arbeidsbemiddeling
0228-820420 info@regiojobs.nl

Over ons

Wij zijn hét regionale bureau voor uitzendpersoneel en opdrachten op basis van werving en selectie. Resultaat en servicegericht; dat is Regiojobs voor bedrijven en werkzoekenden in West-Friesland. Dat kan alleen via een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom ontmoeten we graag iedere kandidaat die bij ons solliciteert en nemen we een kijkje in de keuken van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we onze persoonlijke werkwijze waarborgen. Onze manier van communiceren is open en eerlijk en voor iedere opdracht zetten wij ons 100% in. 

Persoonlijk

Nieuwe klanten ontmoeten we graag voor een persoonlijke kennismaking. Bij ons op kantoor of op locatie; één belletje of email is voldoende om uw wensen kenbaar te maken.

Transparant

Wij stellen voor middels een Curriculum Vitae waar wij onze persoonlijke indruk van de kandidaat in opnemen. Wil je weten wat wij over jou hebben verteld? Het CV mailen we graag naar je toe.

Curriculum Vitae

Heb je vragen over je cv, bijvoorbeeld over de opmaak en wil je hier graag hulp bij? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij geven je graag advies en tips om je cv te verbeteren. Ook dat hoort bij onze dienstverlening waardoor wij dit gratis aanbieden.

Professioneel

Hoe zit dat ook alweer met het totaal aantal arbeidscontracten en wat is transitievergoeding? Wat houdt Fase B eigenlijk in? Ook deze vragen beantwoorden wij graag, aangezien wij alle kennis in huis hebben als arbeidsbemiddelingsbureau.

Vacatures

Via deze link vind je al onze vacatures in Enkhuizen, Hoorn en omstreken.

Vragen? Wij staan u graag te woord.

Melissa, Anne en Sylvia

Mijn naam is Melissa, ik ben 23 jaar en woon in het mooie stadje Enkhuizen. Sinds 1 maart 2023 werk is bij Regiojobs als junior uitzendprofessional. Ik ben een open, spontane en sociale meid die houd van aanpakken. In mijn vrije tijd ben ik veelal te vinden in de sportschool, spendeer ik vrije tijd met vrienden en houd ik verder van wandelen en lezen. Binnen het team zal ik mij voornamelijk bezighouden met het plaatsen van vacatures, administratie, sollicitaties, interviewen van kandidaten en het onderhouden van contact met diverse relaties. Ik kijk uit naar deze leuke, leerzame tijd en de samenwerking met collega’s en klanten! Mocht u in contact willen komen ben ik bereikbaar via de mail melissa@regiojobs.nl.

Dan help ik u graag verder!

Mijn naam is Anne Bot, ik ben 28 jaar oud en mijn thuisbasis is Grootebroek. Sinds 1 juni 2022 ben ik met veel plezier lid geworden van het gezellige team van Regiojobs Enkhuizen. Vorig jaar heb ik met succes het SUE-examen afgelegd, waardoor ik mezelf nu daadwerkelijk een deskundige in uitzendwerk mag noemen. Binnen Regiojobs concentreer ik me voornamelijk op relatiebeheer, vacatures en sollicitatiegesprekken. Ons bedrijf is kleinschalig en streeft naar persoonlijke communicatie, waarbij we het belangrijk vinden dat iedere persoon uniek is en zijn of haar eigen talenten heeft. Het is onze taak om een goede match te vinden tussen bedrijven en kandidaten. Als u met mij in contact wilt komen, kunt u dit doen via anne@regiojobs.nl. Ik kijk ernaar uit om u te kunnen assisteren!

Ik ben Sylvia en ben de eigenaar van Regiojobs. Ik woon in Enkhuizen, ben getrouwd en ik heb twee kinderen. Al sinds het jaar 2000 heb ik ervaring in de uitzendbranche. Daardoor heb ik van alles in de markt meegemaakt en weet ik inmiddels; het verveelt nooit. Bij Regiojobs bieden wij persoonlijk contact en onze benadering is zeer laagdrempelig. Dit wordt als zeer prettig ervaren in een tijd waarin sociaal contact steeds minder lijkt te worden maar wel erg wordt gewaardeerd. Sinds kort heb ik het diploma Professioneel Trainer in mijn bezit waardoor ik mijn dienstverlenging uitbreid met het geven van trainingen op het gebied van arbeidsmarkt en communicatie waaronder diverse gesprekstechnieken. Wil je met mij in contact komen? Dit is mijn emailadres: sylvia@regiojobs.nl

× Chat