Regiojobs Arbeidsbemiddeling
0228-820420 info@regiojobs.nl

Over ons

Regionaal, resultaat en servicegericht. Dat is Regiojobs! Dat kan alleen middels een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom ontmoeten we graag iedere kandidaat die bij ons solliciteert en nemen we een kijkje in de keuken van onze opdrachtgevers. Alleen dan kunnen we onze persoonlijke werkwijze waarborgen. Onze manier van communiceren is open en eerlijk en voor iedere opdracht zetten wij ons 100% in. 

Persoonlijk

Nieuwe klanten ontmoeten we graag voor een persoonlijke kennismaking. Bij ons op kantoor of op locatie; één belletje of email is voldoende om uw wensen kenbaar te maken.

Transparant

Wij stellen voor middels een Curriculum Vitae waar wij onze persoonlijke indruk van de kandidaat in opnemen. Wil je weten wat wij over jou hebben verteld? Het CV mailen we graag naar je toe.

Professioneel

Hoe zit dat ook alweer met het totaal aantal arbeidscontracten en wat is transitievergoeding? Wat houdt Fase B eigenlijk in? Ook deze vragen beantwoorden wij graag, aangezien wij alle kennis in huis hebben als arbeidsbemiddelingsbureau.

Vacatures

Via deze link vind je al onze vacatures in Enkhuizen, Hoorn en omstreken.

Vragen? Wij staan u graag te woord.

Anne, Simone en Sylvia

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u eerst een medewerker spreken?

Neem dan direct contact met ons op!

× Chat