Regiojobs Arbeidsbemiddeling
0228-820420 info@regiojobs.nl

Over ons

Regionaal, resultaat en servicegericht. Dat is Regiojobs! Dat kan alleen middels een persoonlijke en betrokken werkwijze. Daarom ontmoeten we graag iedere kandidaat die bij ons solliciteert en nemen we een kijkje in de keuken van onze opdrachtgevers. Alleen dan kunnen we onze persoonlijke werkwijze waarborgen. Onze manier van communiceren is open en eerlijk en voor iedere opdracht zetten wij ons 100% in. 

Persoonlijk

Nieuwe klanten ontmoeten we graag voor een persoonlijke kennismaking. Bij ons op kantoor of op locatie; één belletje of email is voldoende om uw wensen kenbaar te maken.

Transparant

Wij stellen voor middels een Curriculum Vitae waar wij onze persoonlijke indruk van de kandidaat in opnemen. Wil je weten wat wij over jou hebben verteld? Het CV mailen we graag naar je toe.

Curriculum Vitae

Heb je vragen over je cv, bijvoorbeeld over de opmaak en wil je hier graag hulp bij? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij geven je graag advies en tips om je cv te verbeteren. Ook dat hoort bij onze dienstverlening waardoor wij dit gratis aanbieden.

Professioneel

Hoe zit dat ook alweer met het totaal aantal arbeidscontracten en wat is transitievergoeding? Wat houdt Fase B eigenlijk in? Ook deze vragen beantwoorden wij graag, aangezien wij alle kennis in huis hebben als arbeidsbemiddelingsbureau.

Vacatures

Via deze link vind je al onze vacatures in Enkhuizen, Hoorn en omstreken.

Vragen? Wij staan u graag te woord.

Melissa, Simone, Anne en Sylvia

Mijn naam is Melissa, ik ben 23 jaar en woon in het mooie stadje Enkhuizen. Sinds 1 maart 2023 werk is bij Regiojobs als junior uitzendprofessional. Ik ben een open, spontane en sociale meid die houd van aanpakken. In mijn vrije tijd ben ik veelal te vinden in de sportschool, spendeer ik vrije tijd met vrienden en houd ik verder van wandelen en lezen. Binnen het team zal ik mij voornamelijk bezighouden met het plaatsen van vacatures, administratie, sollicitaties, interviewen van kandidaten en het onderhouden van contact met diverse relaties. Ik kijk uit naar deze leuke, leerzame tijd en de samenwerking met collega’s en klanten! Mocht u in contact willen komen ben ik bereikbaar via de mail melissa@regiojobs.nl.

Dan help ik u graag verder!

Ik ben Simone, 23 jaar oud en woon in Enkhuizen. In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op en vind ik het leuk om mij bezig te houden met het maken van muziek. Onlangs ben ik teruggekomen uit Curaçao voor de minor Jeugdhulp, dit is onderdeel van de studie Sociaal Juridische Dienstverlening die ik volg.
Sinds februari 2023 mag ik onderdeel uitmaken van het Regiojobs-team en ga dit gezellige team versterken als junior uitzendprofessional. Binnen Regiojobs zal ik mij onder andere bezighouden met sollicitaties beantwoorden, uren verwerking, onderhouden van relaties en het voeren van sollicitatiegesprekken!
Ik verwacht een leuke samenwerking met mijn collega’s en heb er veel zin in!
Mocht u in contact met mij willen komen dan kan dit via simone@regiojobs.nl
Ik kijk ernaar uit om u verder te helpen!

Tekst volgt!

Ik ben Sylvia en ben de eigenaar van Regiojobs. Ik woon in Enkhuizen, ben getrouwd en ik heb twee kinderen. Al sinds het jaar 2000 heb ik ervaring in de uitzendbranche. Daardoor heb ik van alles in de markt meegemaakt en weet ik inmiddels; het verveelt nooit. Bij Regiojobs bieden wij persoonlijk contact en onze benadering is zeer laagdrempelig. Dit wordt als zeer prettig ervaren in een tijd waarin sociaal contact steeds minder lijkt te worden maar wel erg wordt gewaardeerd. Sinds kort heb ik het diploma Professioneel Trainer in mijn bezit waardoor ik mijn dienstverlenging uitbreid met het geven van trainingen op het gebied van arbeidsmarkt en communicatie waaronder diverse gesprekstechnieken.

Wil je met mij in contact komen? Dit is mijn emailadres: sylvia@regiojobs.nl

× Chat