Uitzendbureau Medemblik

Specialisaties

We bieden mogelijkheden voor elke branche. Specifiek krijgen we veel vragen voor en over productiepersoneel, chauffeurs, marketing en communicatiepersoneel en administratief personeel. De meeste arbeidsbemiddelingservaring hebben we in de onderstaande sectoren.

Arbeidsbemiddeling Noord-Holland

Uitzendbureau Medemblik

Of ben je op zoek naar een leuke baan in de omgeving?

Op zoek naar geschikt personeel in West-Friesland en specifiek Medemblik?

Regiojobs helpt je graag verder. Regiojobs Arbeidsbemiddeling is een uitzendbureau en arbeidsbureau uit West-Friesland. We zijn er voor zowel opdrachtgevers die een vacature hebben als voor werkzoekenden die graag in de regio aan de slag willen. 

Werving en selectie

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

Detacheren

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Onze medewerkers gaan via detachering bij u aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heeft u een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld.

Uitzenden

Uitzenden via ons betekent dat u toptalent meteen kunt inzetten als u het nodig heeft. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. Parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of professional. Zo bent u precies zo flexibel als u wilt zijn.

Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een medewerker en wilt u direct een vacature aanmelden? We hebben een groot netwerk en via onze website bereiken we een groot aantal sollicitanten. Vul het formulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor sollicitanten

Ben je op zoek naar een baan in een van deze sectoren? Bekijk dan eens onze  vacature pagina waar alle beschikbare vacatures genoemd zijn. Mocht je niet vinden wat je zoekt? Meld je dan aan voor onze alert service. Daarin kun je aangeven naar wat voor soort werk je zoekt en houden wij je op de hoogte als we iets hebben gevonden. 

Arbeidsbemiddeling

Direct regelen

Informatie aanvragen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Vacature plaatsen

Meld direct een vacature aan
dan vullen wij hem snel in!

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u eerst een medewerker spreken?

× Chat