Arbeidsbemiddeling Noord Holland

De juiste kandidaat
op het juiste moment

Op zoek naar personeel? Direct versterking nodig of werkgeverschap en salarisadministratie uitbesteden?
Vertel ons wat u zoekt en wij als arbeidsbemiddelingsbureau Regiojobs gaan direct aan het werk!

Werving en selectie

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

Detacheren

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Onze medewerkers gaan via detachering bij u aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heeft u een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld.

Uitzenden

Uitzenden via ons betekent dat u toptalent meteen kunt inzetten als u het nodig heeft. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. Parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of professional. Zo bent u precies zo flexibel als u wilt zijn.

Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een medewerker en wilt u direct een vacature aanmelden? We hebben een groot netwerk en via onze website bereiken we een groot aantal sollicitanten. Vul het formulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

× Chat