Ik zoek werk

Arbeidsbemiddeling Noord Holland

Ben je op zoek naar een tijdelijke baan, of juist naar een baan voor langere tijd? Bij Regiojobs Arbeidsbemiddeling ben je altijd aan het juiste adres!

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de volgende branches:

  • Productie
  • Techniek
  • Administratief (in de breedste zin van het woord)

Hoe solliciteren?

  • Reageer op een vacature door het contact formulier zo volledig mogelijk in te vullen.
  • Ben je op zoek naar werk maar staat je vacature er niet  tussen? Reageer dan door je direct in te schrijven en vermeld erbij wat voor soort werk je zoekt. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden verschillende vacatures aan in diverse sectoren. Bekijk onze actuele vacatures en kijk of er iets voor jou bij zit!

Inschrijven

Ben je op zoek naar een leuke en passende baan? Schrijf je dan in en we laten het je weten als we een baan vinden die bij je past.

Carrièretips

Uit ervaring weten wij, dat solliciteren echt wel “een dingetje” is. Je solliciteert tenslotte niet zomaar. Misschien omdat je heel graag die ene baan wilt waar je al maanden op zit te wachten. Misschien omdat je al een tijdje zonder werk zit en stiekem toch een beetje gedemotiveerd begint te raken, omdat het je nog steeds niet gelukt is om aangenomen te worden.

Trainingen

De trainingen en workshops zijn gericht op uitzendkennis, arbeidsrecht en communicatie. Dit wordt verzorgt zowel op locatie, als op onze eigen locatie aan het Stationsplein in Enkhuizen.

Veelgestelde vragen

De wetgeving omtrent een W.W. uitkering is voortdurend aan verandering onderhevig. De meest recente informatie hieromtrent kun je vinden op de website van het UWV. Middels deze link kom je direct uit op de juiste pagina:

Website UWV

 

 

In onze branche hebben wij ontzettend veel te maken met de nieuwe privacywet, de AVG oftewel de Algemene verordering gegevensbescherming. Dit betekent dat jij als werkzoekende, te allen tijde toestemming moet geven voor het gebruiken van jouw persoonlijke gegevens. Dit moet ook een bepaald doel dienen. Daarom geef je zelf aan, door het aankruizen van een vinkje, dat wij mogen beschikken over jouw gegevens met als doel jou te bemiddelen op de functie waar je op solliciteert of om jou te bemiddelen op meerdere functies. Wanneer wij jou helaas niet aan een baan kunnen helpen, dan zijn wij verplicht om jouw gegevens, voor zover dat reeds in het systeem is opgenomen, na 12 maanden, volledig te verwijderen. Wanneer jij eerder vergeten wilt worden, dan geef je dit bij ons aan en wij verwijderen jouw volledige gegevens volledig uit ons systeem. Uit voorzorg vragen wij nooit om een kopie paspoort of id-kaart tijdens een intake gesprek. Dit doen wij alleen wannneer wij jou direct kunnen helpen aan een nieuwe baan, want dan hebben wij deze gegevens nodig voor het aanmaken van jouw dossier. Soms hebben wij wel jouw BSN nummer nodig, bijvoorbeeld om na te gaan of je in het doelgroepregister vermeld staat. Maar dit nummer moeten wij direct vernietigen wanneer wij de controle hebben uitgevoerd. Tenzij je heel snel aan het werk kunt, want ook het BSN nummer hebben wij uiteraard nodig voor het aanmaken van jouw personeelsdossier. Wanneer wij jouw Curriculum Vitae versturen naar een klant, dan zorgen wij ervoor dat jouw adresgegevens, telefoonnummer, emailadres en dergelijke niet op het CV vermeld staan.

Heb je er meer vragen over? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden deze graag.

Wij gaan graag het gesprek aan met zowel parttimers als fulltimers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, kennis maar ook eisen en wensen,  kunnen wij jou helpen aan een leuke (bij)baan. Neem dus gerust contact met ons op! 

× Chat