Uitzendbureau Hoorn

Specialisaties

We bieden mogelijkheden voor elke branche. Specifiek krijgen we veel vragen voor en over productiepersoneel, chauffeurs, marketing en communicatiepersoneel en administratief personeel. De meeste arbeidsbemiddelingservaring hebben we in de onderstaande sectoren.

Arbeidsbemiddeling Noord-Holland

Uitzendbureau Hoorn

Op zoek naar personeel? Direct versterking nodig of werkgeverschap en salarisadministratie uitbesteden? Vertel ons wat u zoekt en wij als uitzendbureau Regiojobs gaan direct aan het werk.

Regiojobs Arbeidsbemiddeling is een uitzendbureau en arbeidsbureau uit West-Friesland. Gevestigd in Enkhuizen bedienen we veel opdrachtgevers die vacatures in Hoorn en omstreken open hebben staan en bereiken we werkzoekenden in de omgeving van Hoorn, Zwaag, Stede Broec en Blokker.

Werving en selectie

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

Detacheren

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Onze medewerkers gaan via detachering bij u aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heeft u een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld.

Uitzenden

Uitzenden via ons betekent dat u toptalent meteen kunt inzetten als u het nodig heeft. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. Parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of professional. Zo bent u precies zo flexibel als u wilt zijn.

Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een medewerker en wilt u direct een vacature aanmelden? We hebben een groot netwerk en via onze website bereiken we een groot aantal sollicitanten. Vul het formulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor sollicitanten

Voor de laatste vacatures in Hoorn of vacatures in Enkhuizen kijk je verder op onze website. Lees ook onze blogartikelen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Arbeidsbemiddeling

Direct regelen

Informatie aanvragen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Vacature plaatsen

Meld direct een vacature aan
dan vullen wij hem snel in!

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u eerst een medewerker spreken?

× Chat