Regiojobs Arbeidsbemiddeling
0228-820420 info@regiojobs.nl

Uitzendbureau Hoorn

Op zoek naar personeel? Direct versterking nodig of werkgeverschap en salarisadministratie uitbesteden? Vertel ons wat u zoekt en wij als uitzendbureau Regiojobs gaan direct aan het werk.

Regiojobs Arbeidsbemiddeling is een uitzendbureau en arbeidsbureau uit West-Friesland. Gevestigd in Enkhuizen bedienen we veel opdrachtgevers die vacatures in Hoorn en omstreken open hebben staan en bereiken we werkzoekenden in de omgeving van Hoorn, Zwaag, Stede Broec en Blokker.

 

Arbeidsbemiddelingsmogelijkheden:

Sectoren waarin uitzendbureau Regiojobs gespecialiseerd is

We bieden mogelijkheden voor elke branche. Specifiek krijgen we veel vragen voor en over productiepersoneel, chauffeurs, marketing en communicatiepersoneel en administratief personeel. De meeste arbeidsbemiddelingservaring hebben we echter in de  Administratieve sector, Productie sector en Technische sector. Klik op de link om er meer over te lezen.

 

Meld uw vacature direct aan

U kunt via deze link direct een vacature aanmelden.

 

Voor sollicitanten

Voor de laatste vacatures in Hoorn of vacatures in Enkhuizen kijk je verder op onze website. Lees ook onze blogartikelen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsbemiddeling.

× Chat