Wat doe jij voor ontspanning in het weekend? Wij geven jou graag een aantal leuke ideeën voor deze zomer!

Pfff, het is maandag. De week is weer begonnen. Met frisse tegenzin ga je uit bed, je wilt natuurlijk niet te laat komen op je werk.

Waarschijnlijk kan iedereen zich hier wel in herkennen. Ondanks het feit dat je je werk leuk vindt, kan er altijd een moment zijn waarop je eigenlijk liever nog in bed had blijven liggen. Met een zwaar hoofd kom je aan op je werk maar als je er eenmaal bent, is het weer helemaal goed. Mocht je dit gevoel niet kwijt raken, dan is het wellicht een idee om je op de banenmarkt te begeven voor een nieuwe baan.

Voor je het weet is het vrijdag, de week is voorbij gevlogen! Met een tevreden gevoel sluit je de week af; het is weekend! Vrijdag is voor veel mensen een fijne dag om te werken. De mensen zijn over het algemeen toch iets beter van stemming op de vrijdag dan op de maandag.

Wat ga jij doen in het weekend? Heb je al plannen gemaakt? Staat jouw agenda al wekenlang vol of beslis jij pas op de dag zelf wat je gaat doen?

Ontspanning is erg belangrijk, waarschijnlijk weten we dat allemaal wel. Door ontspanning kun je je een beetje ontstressen en je batterij opladen, et cetera.

De één zoekt ontspanning door helemaal niets doen en de boel de boel te laten, de ander gaat graag de hort op met vrienden of familie.

Heb jij al leuke plannen deze zomer? Deze maanden staan ieder jaar in het teken van een hoop leuke festiviteiten in de buurt.  Heb je zin om iets gezelligs te ondernemen maar weet je niet waar je naartoe kunt gaan? Hier een aantal ideeën bij ons in de regio voor de komende periode:

Binnenkort bij jou in de buurt:

https://www.bcvenhuizen.nl/de-zomerborrel/

https://www.deinefestival.nl/

http://www.eetcafedikkemik.nl/evenementen/

Verschillende activiteiten in West-Friesland:

https://bruisend.nu/agenda/

https://westfrieseuitagenda.nl/

En na het weekend…is het weer maandag. Dat is geen probleem want je hebt een super leuk en ontspannen weekend achter de rug. Misschien wel té leuk…dát kan natuurlijk ook een zwaar hoofd veroorzaken.

😉

 

Sylvia Sluijs – 13-07-2023

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

× Chat