Technische sector

Arbeidsbemiddeling

Werving en Selectie: Technische sector

Een sector waar veel bedrijven op het moment een tekort in hebben is de technische sector. Een ontzettende mooie branche maar kennelijk tegenwoordig minder populair onder werkzoekenden. En dat is jammer, want in de techniek is er altijd werk en kun je een fantastische carrière opbouwen. Wij dragen graag ons steentje bij in deze mooie branche en gaan daarom graag aan de slag met het zoeken naar geschikt personeel.

Eerlijk is eerlijk, in deze sector hebben wij momenteel niet veel vacatures open staan. Dit komt mede door Covid-19. Wij zijn van mening dat je met de juiste inzet en motivatie heel ver komt en daarom is Regiojobs ook een goede partij voor technische vacatures.

Meer informatie

Voor het aantrekken van technisch personeel bent u bij Regiojobs aan het juiste adres. Geef uw gegevens hieronder op om informatie aan te vragen of kies er voor om direct een offerte aan te vragen omtrent het functieprofiel dat u zoekt.

Vervulde functies in de technische sector

Bij deze een kleine indruk van de vacatures die wij reeds met succes vervuld hebben:

  • Technisch medewerker autobranche
  • Lasser
  • Machinebouwer
  • Afmonteerder kozijnen
  • Technisch productiemedewerker
  • Zinkwerker
  • Leerling dakdekker

Regiojobs: Lokaal en laagdrempelig

Als lokale partij waarin wij goed bekend zijn in de omgeving, weet je als klant altijd met wie je van doen hebt. Dit heeft te maken met het feit dat wij een klein team zijn. En dat is direct ook ons onderscheidend vermogen als uitzendbureau in deze omgeving. Wij weten wat voor vlees we in de kuip hebben en dat geldt andersom ook. Nauw contact met onze klanten is voor ons meer dan normaal en met enkele hebben wij dat dan ook dagelijks.

Functieomschrijving Technisch Personeel: Wat levert u aan?

Voor het vinden van de juiste kandidaat is het belangrijk om te weten wat de exacte werkzaamheden zijn, welke eisen er aan de functie gesteld worden, zowel de harde criteria als de zachte criteria en wat de voorwaarden daarvan zijn. Ook is het belangrijk om helder te zijn over de werktijden, werkdagen, is het een tijdelijke baan of voor langere tijd? Tevens is het belangrijk dat er vooraf duidelijkheid is in de salarisindicatie, en eventuele reiskostenvergoeding. Wij verwerken het allemaal in onze vacature tekst en plaatsen de vacature vervolgens op diverse wervingskanalen.

Na het aannemen van een opdracht, stellen wij een orderbevestiging op en sturen deze digitaal naar u toe. In deze orderbevestiging vindt u de afspraken terug welke wij ten aanzien van de opdracht met u gemaakt hebben zodat hier nooit verwarring over kan ontstaan.

Arbeidsbemiddeling

Direct regelen

Informatie aanvragen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Vacature plaatsen

Meld direct een vacature aan
dan vullen wij hem snel in!

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u eerst een medewerker spreken?

× Chat