Zoeken op regio

Filters

Locatie
Locatie
Opleidingsniveau
Opleidingsniveau
Dienstverband
Dienstverband
Vakgebied
Vakgebied

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je
op zoek naar de perfecte job!

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met
ons op, wij helpen jou graag.

Regiojobs is een regionaal bedrijf gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Niet alleen werken wij regionaal, ons kantoor is ook in de regio gevestigd, namelijk bij het station van Enkhuizen. Wegens uitbreiding van ons team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega voor de functie van recruiter voor 32 uur per week.
Wil jij werken bij het leukste arbeidsbemiddelingsbureau in de omgeving en werk je graag met mensen in een sector dat altijd aan verandering onderhevig is? Reageer op onze vacature en wij maken graag op korte termijn kennis met jou.
Voor onze relatie in Bovenkarspel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde energieke medewerker voor het onderhouden van het terrein waar onder meer een camping op gevestigd is. In de zomermaanden werk je 32 uur per week en in de wintermaanden 24 uur per week.
Als Sales Coördinator ben je een onmisbare schakel binnen het salesteam. Je ondersteunt de verkoopactiviteiten van de Account- en Productmanagers en krijgt inzicht in het totale verkoopproces. Met je analytisch vermogen coördineer je de in- en verkopen, zie je commerciële kansen en bewaak je levertijden. Gezien het wereldwijde netwerk is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt, en Duits wordt steeds belangrijker voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.
Voor onze klant, een gerenommeerd bedrijf in Lutjebroek, zijn wij op zoek naar een fulltime inkoop coördinator. Deze baan is voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij werven op basis van werving en selectie, wat betekent dat je direct in dienst komt van onze opdrachtgever. Wij helpen jou, als kandidaat om jou op de best mogelijke manier voor te stellen. Is dit binnenkort jouw nieuwe baan?
Voor onze klant in Westwoud zijn wij opzoek naar een handige lasser/monteur. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en is een echt familiebedrijf. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibele aanpak, snelle communicatie, kennis van zaken en zijn betrokkenheid. Zo zijn ze gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van landbouwmachines waarbij je zakelijk of particulier bij ze terecht kan.
Voor onze klant in Benningbroek zijn wij op zoek naar een monteur-lasser. Deze leuke en diverse functie is voor 24 – 40 uur in de week (3 – 5 dagen). Het bedrijf houdt zich bezig met dynamische reparaties en onderhoud van vrachtauto’s en overige vervoersmiddelen. Naast vervoersmiddelen zijn ze ook gespecialiseerd in landbouw-mechanisatie- en constructiemachines, graafmachines en grondverzetmachines.
Voor onze klant zijn we opzoek naar een meewerkend teamleider industriële schoonmaak voor 25- 35 uur per week! Als meewerkend teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team schoonmakers en het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden op industriële locaties. Je bent een inspirerende teamspeler die zijn team motiveert om hoogwaardig werk af te leveren, terwijl je zelf ook actief deelneemt aan het schoonmaakproces. Een veilige en efficiënte werkomgeving staat hierbij centraal. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 15:00 uur tot 21:30 uur, met incidentele werkzaamheden op zaterdag.
Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een (junior) composietverwerker! Het is gaat om een groeiend bedrijf wat zich bezighoudt met vezelversterkte composieten in verschillende branches. Composiet is een relatief nieuw materiaal met enorm veel toepassingen. Of het nu gaat om onderhoudsarme dakgoten voor de woningbouw of complexe onderdelen voor superjachten, bij al deze toepassingen komen de voordelen van het materiaal goed tot hun recht. Doordat het bedrijf uitsluitend maatwerk produceert vinden klanten bij ons altijd een oplossing.
Voor onze relatie in Enkhuizen zijn wij op zoek naar een medewerker container control. Het bedrijf zelf is gespecialiseerd in het verhuren van een grote verscheidenheid aan ventilatoren, vernevelaars, afzuigers, heaters en overige apparatuur. Het bedrijf zet zich in voor zowel grote als kleine projecten. Of het gaat om een grote axiaal ventilator verhuren, een gestookte diesel heater verkopen of stank en stof wilt bestrijden, dit bedrijf biedt het allemaal.
Voor een zeer mooie productieomgeving bij een modern bedrijf in Zwaagdijk-Oost, zijn wij op zoek naar meerdere expeditie medewerkers.
Voor een zeer mooie productieomgeving bij een modern bedrijf in Zwaagdijk-Oost, zijn wij op zoek naar meerdere Dockmedewerkers.
Ben jij als marketeer een kei op het gebied van SEA, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een boekingskantoor die de mooiste zeilvakanties aan het IJsselmeer verzorgt, zijn wij de werving en selectie opgestart voor een nieuwe parttime marketeer. De functie is voor 20 uur per week waarbij de dagen en uren in overleg zijn. De nadruk van je werkzaamheden ligt op Google Ads, één van de grootste online kanalen, waar veel nieuwe klanten uwe klanten vandaan komen. Super mooie baan in het hartje van Enkhuizen.
Dit bedrijf maakt de mooiste meubels en jij kent vast wel iemand die iets van dit bedrijf in de woonkamer heeft staan. Ben jij geïnteresseerd in een baan in de productie en werk je graag met hout? Wij vertellen je graag meer over.
Werken als hovenier betekent een baan vol zelfstandigheid, creativiteit en het toepassen van jouw technisch inzicht. Heb jij ervaring en wil je graag werken bij een zeer toonaangevend bedrijf in de omgeving? Dan is dit jouw kans!
Onze opdrachtgever is een sociaal bedrijf, altijd goed voor haar personeel en met de ouderwetse West-Friese mentaliteit. Geen woorden maar daden want daar is evengoed tijd genoeg voor. Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk bij jou in de regio? Neem direct contact met ons op.
Bij dit bedrijf zijn er volop mogelijkheden in de productie waarin je zowel dag- als avonddiensten draait. Omdat het bij jou in de buurt is, hoef je geen file te rijden en ben je snel op je werk. De omgeving is schoon en modern wat ervoor zorgt dat je hier met veel plezier naartoe gaat.
Onze opdrachtgever biedt mensen thuis de extra hulp die ze nodig hebben om hun zelfredzaamheid te bevorderen. Zij bieden dit op verschillende manieren aan door middel van ambulante begeleiding, dagbesteding, therapie en dus huishoudelijk hulp. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Wij komen graag met jou in contact.
Wanneer je op zoek bent naar kwalitatief goed hout voor bijvoorbeeld je schutting, veranda of stoel, dan ben je bij onze klant aan het juiste adres. Wanneer jij kennis hebt van diverse houtsoorten, hier graag mee werkt en graag met klanten werkt, dan past dit werk jou heel goed.
Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van gladheidbestrijdingsmaterieel zoals zoutstrooiers, sneeuwploegen en sneeuwborstels bij onze klanten. Je houdt op een proactieve manier je technische kennis op peil en draagt deze uit naar onze klanten. Je werkzaamheden stem je dagelijks af met de service coördinator die de planning beheert.
Super fijn inpakwerk, een warme omgeving met de heerlijkste geuren en parttime. Als dit is wat je zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heel graag nemen wij jou mee op rondleiding wanneer jij de motivatie en beschikbaarheid hebt voor deze fijne baan.
Onze opdrachtgever is een zeer toonaangevend bedrijf bij ons in de regio. Met veel respect en passie voeren zij de mooiste opdrachten uit en jij kunt ervoor zorgen dat je onderdeel bent van deze dankbare dienstverlening. Meer weten? De koffie of thee staat klaar.
Wil jij aan iets bouwen wat direct resultaat laat zien en waar je met trots op terug kunt kijken? Dan is deze baan, met projecten door heel Nederland en in het buitenland, waarschijnlijk echt iets voor jou. Ben je ook handig, fulltime beschikbaar een echte aanpakker? Dan is dit op jouw lijf geschreven.
Wanneer we afscheid moeten nemen van onze dierbaren, maken wij deze ervaring het liefst zo fijn en warm mogelijk. Op een manier die bij ons past. Dankzij de fabricage van de uitvaartkisten bij dit bedrijf worden deze wensen gehonoreerd.
Als glazenwasser heb je veel zelfstandigheid en vrijheid en maak je altijd klanten blij door jouw goede schoonmaakkwaliteiten. Je werkt bij jou in de buurt, namelijk in West-Friesland en met jouw collega’s heb je niet alleen leuk werk, maar ook goede werksfeer!
Ben jij als Marketing Specialist een kei in het verzorgen van meer traffic en conversies en werk jij graag in het altijd mooie Enkhuizen? Dan komen wij heel graag met jou in contact. Voor onze klant, een boekingskantoor die de mooiste zeilvakanties aan het IJsselmeer verzorgt, zijn wij de werving en selectie opgestart voor een nieuwe Marketing Specialist. De functie is voor 20 tot 39 uur per week waardoor de invulling zeer flexibel is.

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je
op zoek naar de perfecte job!

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met
ons op, wij helpen jou graag.

× Chat