Schoonmaak vacatures

Filters

Locatie
Locatie
Opleidingsniveau
Opleidingsniveau
Dienstverband
Dienstverband

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je
op zoek naar de perfecte job!

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met
ons op, wij helpen jou graag.

Voor onze klant zijn we opzoek naar een meewerkend teamleider industriële schoonmaak voor 25- 35 uur per week! Als meewerkend teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team schoonmakers en het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden op industriële locaties. Je bent een inspirerende teamspeler die zijn team motiveert om hoogwaardig werk af te leveren, terwijl je zelf ook actief deelneemt aan het schoonmaakproces. Een veilige en efficiënte werkomgeving staat hierbij centraal. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 15:00 uur tot 21:30 uur, met incidentele werkzaamheden op zaterdag.
Onze opdrachtgever is een sociaal bedrijf, altijd goed voor haar personeel en met de ouderwetse West-Friese mentaliteit. Geen woorden maar daden want daar is evengoed tijd genoeg voor. Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk bij jou in de regio? Neem direct contact met ons op.
Onze opdrachtgever biedt mensen thuis de extra hulp die ze nodig hebben om hun zelfredzaamheid te bevorderen. Zij bieden dit op verschillende manieren aan door middel van ambulante begeleiding, dagbesteding, therapie en dus huishoudelijk hulp. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Wij komen graag met jou in contact.
Als glazenwasser heb je veel zelfstandigheid en vrijheid en maak je altijd klanten blij door jouw goede schoonmaakkwaliteiten. Je werkt bij jou in de buurt, namelijk in West-Friesland en met jouw collega’s heb je niet alleen leuk werk, maar ook goede werksfeer!

Branches

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de volgende branches: Productie, Techniek en Administratief (in de breedste zin van het woord).

Vacatures Enkhuizen en Hoorn

Hierboven vind je de beschikbare vacatures in de regio West-Friesland. Op zoek naar een leuke baan in Hoorn, Enkhuizen, Stede Broec, Zwaag of Medemblik? Klik verder op een vacature en solliciteer op de positie waar jij jezelf al ziet werken. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij graag alles uit, zodat je zo snel mogelijk kunt instromen. Staat er geen interessante vacature tussen? Schrijf je dan in in ons bestand en we houden je op de hoogte als er iets vrij komt.

Solliciteer direct in regio West-Friesland

Woon jij in de buurt van Hoorn of Enkhuizen, solliciteer op een vacature en kom met Regiojobs in contact. Wij helpen je weer aan het werk in de regio.

× Chat