Techniek vacatures

Filters

Locatie
Locatie
Opleidingsniveau
Opleidingsniveau
Dienstverband
Dienstverband

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je
op zoek naar de perfecte job!

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met
ons op, wij helpen jou graag.

Voor onze klant in Westwoud zijn wij opzoek naar een handige lasser/monteur. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en is een echt familiebedrijf. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibele aanpak, snelle communicatie, kennis van zaken en zijn betrokkenheid. Zo zijn ze gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van landbouwmachines waarbij je zakelijk of particulier bij ze terecht kan.
Voor onze klant in Benningbroek zijn wij op zoek naar een monteur-lasser. Deze leuke en diverse functie is voor 24 – 40 uur in de week (3 – 5 dagen). Het bedrijf houdt zich bezig met dynamische reparaties en onderhoud van vrachtauto’s en overige vervoersmiddelen. Naast vervoersmiddelen zijn ze ook gespecialiseerd in landbouw-mechanisatie- en constructiemachines, graafmachines en grondverzetmachines.
Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een (junior) composietverwerker! Het is gaat om een groeiend bedrijf wat zich bezighoudt met vezelversterkte composieten in verschillende branches. Composiet is een relatief nieuw materiaal met enorm veel toepassingen. Of het nu gaat om onderhoudsarme dakgoten voor de woningbouw of complexe onderdelen voor superjachten, bij al deze toepassingen komen de voordelen van het materiaal goed tot hun recht. Doordat het bedrijf uitsluitend maatwerk produceert vinden klanten bij ons altijd een oplossing.
Werken als hovenier betekent een baan vol zelfstandigheid, creativiteit en het toepassen van jouw technisch inzicht. Heb jij ervaring en wil je graag werken bij een zeer toonaangevend bedrijf in de omgeving? Dan is dit jouw kans!
Wanneer je op zoek bent naar kwalitatief goed hout voor bijvoorbeeld je schutting, veranda of stoel, dan ben je bij onze klant aan het juiste adres. Wanneer jij kennis hebt van diverse houtsoorten, hier graag mee werkt en graag met klanten werkt, dan past dit werk jou heel goed.
Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van gladheidbestrijdingsmaterieel zoals zoutstrooiers, sneeuwploegen en sneeuwborstels bij onze klanten. Je houdt op een proactieve manier je technische kennis op peil en draagt deze uit naar onze klanten. Je werkzaamheden stem je dagelijks af met de service coördinator die de planning beheert.
Onze opdrachtgever is een zeer toonaangevend bedrijf bij ons in de regio. Met veel respect en passie voeren zij de mooiste opdrachten uit en jij kunt ervoor zorgen dat je onderdeel bent van deze dankbare dienstverlening. Meer weten? De koffie of thee staat klaar.
Wil jij aan iets bouwen wat direct resultaat laat zien en waar je met trots op terug kunt kijken? Dan is deze baan, met projecten door heel Nederland en in het buitenland, waarschijnlijk echt iets voor jou. Ben je ook handig, fulltime beschikbaar een echte aanpakker? Dan is dit op jouw lijf geschreven.

Branches

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de volgende branches: Productie, Techniek en Administratief (in de breedste zin van het woord).

Vacatures Enkhuizen en Hoorn

Hierboven vind je de beschikbare vacatures in de regio West-Friesland. Op zoek naar een leuke baan in Hoorn, Enkhuizen, Stede Broec, Zwaag of Medemblik? Klik verder op een vacature en solliciteer op de positie waar jij jezelf al ziet werken. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij graag alles uit, zodat je zo snel mogelijk kunt instromen. Staat er geen interessante vacature tussen? Schrijf je dan in in ons bestand en we houden je op de hoogte als er iets vrij komt.

Solliciteer direct in regio West-Friesland

Woon jij in de buurt van Hoorn of Enkhuizen, solliciteer op een vacature en kom met Regiojobs in contact. Wij helpen je weer aan het werk in de regio.

× Chat