Schoonmaakmedewerker Parttime

Onze opdrachtgever is een sociaal bedrijf, altijd goed voor haar personeel en met de ouderwetse West-Friese mentaliteit. Geen woorden maar daden want daar is evengoed tijd genoeg voor. Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk bij jou in de regio? Neem direct contact met ons op.

Medewerker huishoudelijke ondersteuning

Onze opdrachtgever biedt mensen thuis de extra hulp die ze nodig hebben om hun zelfredzaamheid te bevorderen. Zij bieden dit op verschillende manieren aan door middel van ambulante begeleiding, dagbesteding, therapie en dus huishoudelijk hulp. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Wij komen graag met jou in contact.

Medewerker Houthandel

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatief goed hout voor bijvoorbeeld je schutting, veranda of stoel, dan ben je bij onze klant aan het juiste adres. Wanneer jij kennis hebt van diverse houtsoorten, hier graag mee werkt en graag met klanten werkt, dan past dit werk jou heel goed.

Grafdelver

Onze opdrachtgever is een zeer toonaangevend bedrijf bij ons in de regio. Met veel respect en passie voeren zij de mooiste opdrachten uit en jij kunt ervoor zorgen dat je onderdeel bent van deze dankbare dienstverlening. Meer weten? De koffie of thee staat klaar.

Productiemedewerker allround

Wanneer we afscheid moeten nemen van onze dierbaren, maken wij deze ervaring het liefst zo fijn en warm mogelijk. Op een manier die bij ons past. Dankzij de fabricage van de uitvaartkisten bij dit bedrijf worden deze wensen gehonoreerd.

× Chat