Productiemedewerker meubelindustrie

Dit bedrijf maakt de mooiste meubels en jij kent vast wel iemand die iets van dit bedrijf in de woonkamer heeft staan. Ben jij geïnteresseerd in een baan in de productie en werk je graag met hout? Wij vertellen je graag meer over.

Medewerker Productie Kaasfabriek

Bij dit bedrijf zijn er volop mogelijkheden in de productie waarin je zowel dag- als avonddiensten draait. Omdat het bij jou in de buurt is, hoef je geen file te rijden en ben je snel op je werk. De omgeving is schoon en modern wat ervoor zorgt dat je hier met veel plezier naartoe gaat.

Parttime inpakker bij de Enkhuizer Koekfabriek

Super fijn inpakwerk, een warme omgeving met de heerlijkste geuren en parttime. Als dit is wat je zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heel graag nemen wij jou mee op rondleiding wanneer jij de motivatie en beschikbaarheid hebt voor deze fijne baan.

Montagemedewerker op locatie

Wil jij aan iets bouwen wat direct resultaat laat zien en waar je met trots op terug kunt kijken? Dan is deze baan, met projecten door heel Nederland en in het buitenland, waarschijnlijk echt iets voor jou. Ben je ook handig, fulltime beschikbaar een echte aanpakker? Dan is dit op jouw lijf geschreven.

Allround glazenwasser

Als glazenwasser heb je veel zelfstandigheid en vrijheid en maak je altijd klanten blij door jouw goede schoonmaakkwaliteiten. Je werkt bij jou in de buurt, namelijk in West-Friesland en met jouw collega’s heb je niet alleen leuk werk, maar ook goede werksfeer!

× Chat