Recruiter

Regiojobs is een regionaal bedrijf gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Niet alleen werken wij regionaal, ons kantoor is ook in de regio gevestigd, namelijk bij het station van Enkhuizen. Wegens uitbreiding van ons team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega voor de functie van recruiter voor 32 uur per week.

Intercedent

Wil jij werken bij het leukste arbeidsbemiddelingsbureau in de omgeving en werk je graag met mensen in een sector dat altijd aan verandering onderhevig is? Reageer op onze vacature en wij maken graag op korte termijn kennis met jou.

Hovenier

Voor onze relatie in Bovenkarspel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde energieke medewerker voor het onderhouden van het terrein waar onder meer een camping op gevestigd is. In de zomermaanden werk je 32 uur per week en in de wintermaanden 24 uur per week.

Inkoop Coördinator

Voor onze klant, een gerenommeerd bedrijf in Lutjebroek, zijn wij op zoek naar een fulltime inkoop coördinator. Deze baan is voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij werven op basis van werving en selectie, wat betekent dat je direct in dienst komt van onze opdrachtgever. Wij helpen jou, als kandidaat om jou op de best mogelijke manier voor te stellen. Is dit binnenkort jouw nieuwe baan?

Fulltime monteur

Voor onze klant in Westwoud zijn wij opzoek naar een handige lasser/monteur. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en is een echt familiebedrijf. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibele aanpak, snelle communicatie, kennis van zaken en zijn betrokkenheid.
Zo zijn ze gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van landbouwmachines waarbij je zakelijk of particulier bij ze terecht kan.

Monteur/lasser

Voor onze klant in Benningbroek zijn wij op zoek naar een monteur-lasser. Deze leuke en diverse functie is voor 24 – 40 uur in de week (3 – 5 dagen).
Het bedrijf houdt zich bezig met dynamische reparaties en onderhoud van vrachtauto’s en overige vervoersmiddelen. Naast vervoersmiddelen zijn ze ook gespecialiseerd in landbouw-mechanisatie- en constructiemachines, graafmachines en grondverzetmachines.

Sales Support Medewerker

Voor onze klant in Lutjebroek zijn wij opzoek naar een sales support medewerker die het commerciële team komt versterken. Vind jij het leuk om de hele dag in contact te staan met klanten en
collega’s, heb je een gezonde commerciële drive en spreekt de cultuur van een West-Fries familiebedrijf jou aan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Teamleider Industriële Schoonmaak

Voor onze klant zijn we opzoek naar een meewerkend teamleider industriële schoonmaak voor 25- 35 uur per week!
Als meewerkend teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team schoonmakers en het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden op industriële locaties. Je bent een inspirerende teamspeler die zijn team motiveert om hoogwaardig werk af te leveren, terwijl je zelf ook actief deelneemt aan het schoonmaakproces. Een veilige en efficiënte werkomgeving staat hierbij centraal.
Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 15:00 uur tot 21:30 uur, met incidentele werkzaamheden op zaterdag.

Composietverwerker

Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een (junior) composietverwerker! Het is gaat om een groeiend bedrijf wat zich bezighoudt met vezelversterkte composieten in verschillende branches. Composiet is een relatief nieuw materiaal met enorm veel toepassingen. Of het nu gaat om onderhoudsarme dakgoten voor de woningbouw of complexe onderdelen voor superjachten, bij al deze toepassingen komen de voordelen van het materiaal goed tot hun recht. Doordat het bedrijf uitsluitend maatwerk produceert vinden klanten bij ons altijd een oplossing.

× Chat