Recruiter

Regiojobs is een regionaal bedrijf gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Niet alleen werken wij regionaal, ons kantoor is ook in de regio gevestigd, namelijk bij het station van Enkhuizen. Wegens uitbreiding van ons team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega voor de functie van recruiter voor 32 uur per week.

Intercedent

Wil jij werken bij het leukste arbeidsbemiddelingsbureau in de omgeving en werk je graag met mensen in een sector dat altijd aan verandering onderhevig is? Reageer op onze vacature en wij maken graag op korte termijn kennis met jou.

Sales Coördinator

Als Sales Coördinator ben je een onmisbare schakel binnen het salesteam. Je ondersteunt de verkoopactiviteiten van de Account- en Productmanagers en krijgt inzicht in het totale verkoopproces. Met je analytisch vermogen coördineer je de in- en verkopen, zie je commerciële kansen en bewaak je levertijden. Gezien het wereldwijde netwerk is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt, en Duits wordt steeds belangrijker voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

Marketeer SEA

Ben jij als marketeer een kei op het gebied van SEA, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze klant, een boekingskantoor die de mooiste zeilvakanties aan het IJsselmeer verzorgt, zijn wij de werving en selectie opgestart voor een nieuwe parttime marketeer. De functie is voor 20 uur per week waarbij de dagen en uren in overleg zijn. De nadruk van je werkzaamheden ligt op Google Ads, één van de grootste online kanalen, waar veel nieuwe klanten uwe klanten vandaan komen. Super mooie baan in het hartje van Enkhuizen.

Maketing Specialist

Ben jij als Marketing Specialist een kei in het verzorgen van meer traffic en conversies en werk jij graag in het altijd mooie Enkhuizen? Dan komen wij heel graag met jou in contact.
Voor onze klant, een boekingskantoor die de mooiste zeilvakanties aan het IJsselmeer verzorgt, zijn wij de werving en selectie opgestart voor een nieuwe Marketing Specialist. De functie is voor 20 tot 39 uur per week waardoor de invulling zeer flexibel is.

× Chat