Recruiter

Regiojobs is een regionaal bedrijf gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Niet alleen werken wij regionaal, ons kantoor is ook in de regio gevestigd, namelijk bij het station van Enkhuizen. Wegens uitbreiding van ons team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega voor de functie van recruiter voor 32 uur per week.

Intercedent

Wil jij werken bij het leukste arbeidsbemiddelingsbureau in de omgeving en werk je graag met mensen in een sector dat altijd aan verandering onderhevig is? Reageer op onze vacature en wij maken graag op korte termijn kennis met jou.

Hovenier

Voor onze relatie in Bovenkarspel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde energieke medewerker voor het onderhouden van het terrein waar onder meer een camping op gevestigd is. In de zomermaanden werk je 32 uur per week en in de wintermaanden 24 uur per week.

Monteur/lasser

Voor onze klant in Benningbroek zijn wij op zoek naar een monteur-lasser. Deze leuke en diverse functie is voor 24 – 40 uur in de week (3 – 5 dagen).
Het bedrijf houdt zich bezig met dynamische reparaties en onderhoud van vrachtauto’s en overige vervoersmiddelen. Naast vervoersmiddelen zijn ze ook gespecialiseerd in landbouw-mechanisatie- en constructiemachines, graafmachines en grondverzetmachines.

Teamleider Industriële Schoonmaak

Voor onze klant zijn we opzoek naar een meewerkend teamleider industriële schoonmaak voor 25- 35 uur per week!
Als meewerkend teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team schoonmakers en het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden op industriële locaties. Je bent een inspirerende teamspeler die zijn team motiveert om hoogwaardig werk af te leveren, terwijl je zelf ook actief deelneemt aan het schoonmaakproces. Een veilige en efficiënte werkomgeving staat hierbij centraal.
Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 15:00 uur tot 21:30 uur, met incidentele werkzaamheden op zaterdag.

Medewerker Container Control

Voor onze relatie in Enkhuizen zijn wij op zoek naar een medewerker container control. Het bedrijf zelf is gespecialiseerd in het verhuren van een grote verscheidenheid aan ventilatoren, vernevelaars, afzuigers, heaters en overige apparatuur. Het bedrijf zet zich in voor zowel grote als kleine projecten. Of het gaat om een grote axiaal ventilator verhuren, een gestookte diesel heater verkopen of stank en stof wilt bestrijden, dit bedrijf biedt het allemaal.

Marketeer SEA

Ben jij als marketeer een kei op het gebied van SEA, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze klant, een boekingskantoor die de mooiste zeilvakanties aan het IJsselmeer verzorgt, zijn wij de werving en selectie opgestart voor een nieuwe parttime marketeer. De functie is voor 20 uur per week waarbij de dagen en uren in overleg zijn. De nadruk van je werkzaamheden ligt op Google Ads, één van de grootste online kanalen, waar veel nieuwe klanten uwe klanten vandaan komen. Super mooie baan in het hartje van Enkhuizen.

Schoonmaakmedewerker Parttime

Onze opdrachtgever is een sociaal bedrijf, altijd goed voor haar personeel en met de ouderwetse West-Friese mentaliteit. Geen woorden maar daden want daar is evengoed tijd genoeg voor. Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk bij jou in de regio? Neem direct contact met ons op.

Medewerker huishoudelijke ondersteuning

Onze opdrachtgever biedt mensen thuis de extra hulp die ze nodig hebben om hun zelfredzaamheid te bevorderen. Zij bieden dit op verschillende manieren aan door middel van ambulante begeleiding, dagbesteding, therapie en dus huishoudelijk hulp. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Wij komen graag met jou in contact.

× Chat