Sales Coördinator

Als Sales Coördinator ben je een onmisbare schakel binnen het salesteam. Je ondersteunt de verkoopactiviteiten van de Account- en Productmanagers en krijgt inzicht in het totale verkoopproces. Met je analytisch vermogen coördineer je de in- en verkopen, zie je commerciële kansen en bewaak je levertijden. Gezien het wereldwijde netwerk is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt, en Duits wordt steeds belangrijker voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

Inkoop Coördinator

Voor onze klant, een gerenommeerd bedrijf in Lutjebroek, zijn wij op zoek naar een fulltime inkoop coördinator. Deze baan is voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij werven op basis van werving en selectie, wat betekent dat je direct in dienst komt van onze opdrachtgever. Wij helpen jou, als kandidaat om jou op de best mogelijke manier voor te stellen. Is dit binnenkort jouw nieuwe baan?

Fulltime monteur

Voor onze klant in Westwoud zijn wij opzoek naar een handige lasser/monteur. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en is een echt familiebedrijf. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibele aanpak, snelle communicatie, kennis van zaken en zijn betrokkenheid.
Zo zijn ze gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van landbouwmachines waarbij je zakelijk of particulier bij ze terecht kan.

Monteur/lasser

Voor onze klant in Benningbroek zijn wij op zoek naar een monteur-lasser. Deze leuke en diverse functie is voor 24 – 40 uur in de week (3 – 5 dagen).
Het bedrijf houdt zich bezig met dynamische reparaties en onderhoud van vrachtauto’s en overige vervoersmiddelen. Naast vervoersmiddelen zijn ze ook gespecialiseerd in landbouw-mechanisatie- en constructiemachines, graafmachines en grondverzetmachines.

Sales Support Medewerker

Voor onze klant in Lutjebroek zijn wij opzoek naar een sales support medewerker die het commerciële team komt versterken. Vind jij het leuk om de hele dag in contact te staan met klanten en
collega’s, heb je een gezonde commerciële drive en spreekt de cultuur van een West-Fries familiebedrijf jou aan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Composietverwerker

Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een (junior) composietverwerker! Het is gaat om een groeiend bedrijf wat zich bezighoudt met vezelversterkte composieten in verschillende branches. Composiet is een relatief nieuw materiaal met enorm veel toepassingen. Of het nu gaat om onderhoudsarme dakgoten voor de woningbouw of complexe onderdelen voor superjachten, bij al deze toepassingen komen de voordelen van het materiaal goed tot hun recht. Doordat het bedrijf uitsluitend maatwerk produceert vinden klanten bij ons altijd een oplossing.

Dock medewerker meubelindustrie

Voor een zeer mooie productieomgeving bij een modern bedrijf in Zwaagdijk-Oost, zijn wij op zoek naar meerdere Dockmedewerkers.

Productiemedewerker meubelindustrie

Dit bedrijf maakt de mooiste meubels en jij kent vast wel iemand die iets van dit bedrijf in de woonkamer heeft staan. Ben jij geïnteresseerd in een baan in de productie en werk je graag met hout? Wij vertellen je graag meer over.

× Chat