Regiojobs Arbeidsbemiddeling is een lokaal bedrijf gericht op uitzenden en werving & selectie. We zijn gevestigd aan het station van Enkhuizen en op korte termijn is er ruimte voor een intercedente.

Wat doe je als intercedente bij hét bureau van Enkhuizen? Als intercedente ben je continu in beweging in deze dynamische branche want jij zorgt er door jouw flair en communicatieve vaardigheden voor dat je de juiste match maakt tussen bedrijf en kandidaat.

Welke werkzaamheden horen hierbij?
Als intercedente ben je dagelijks in contact met zowel bestaande als potentiële nieuwe klanten. Je voert dagelijks telefonisch gesprekken, je behandelt emailverkeer en door middel van zowel koude als warme acquisitie, zorg je voor nieuwe actieve vacatures. Wanneer je de vacature goed doorgesproken hebt, bij voorkeur door het bedrijf persoonlijk bezocht te hebben, zet je deze online en vervolgens ga je actief op zoek naar geschikte kandidaten. Je hebt een duidelijk resultaat voor ogen en dat is zowel op uitzendbasis als middels werving & selectie, de juiste kandidaat op de juiste plek neerzetten. Administratiever werkzaamheden zijn overigens ook aan de orde van de dag zoals het inboeken van uren en het opstellen van overeenkomsten. Dit zorgt voor een fijne afwisseling in het werk.

Wie ben jij: Om deze uitdagende maar vooral leuke baan aan te gaan, ben je in het bezit van HBO werk- en denkniveau (middels opleiding of ervaring), je hebt ervaring in de commerciële sector, bijvoorbeeld omdat je gewerkt hebt in de reisbranche of als recruiter, je hebt bij voorkeur rijbewijs B en je woont in de omgeving van Enkhuizen. Verder heb je ervaring met social media en beheers je de Nederlandse taal zeer goed. Heb je ervaring in de uitzendbranche, ook dan komen wij graag met jou in contact!

Wat bieden wij? We bieden je een parttime dienstverband van 24 tot 32 uur per week waarbij je in ieder geval op woensdag werkt, een opleiding tot intercedente, een marktconform salaris en een dagelijkse lunch op kantoor. Natuurlijk hoort hier ook een hoop gezelligheid bij binnen ons kleine team.

Ben jij geïnteresseerd en kom je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je cv met korte motivatie te mailen naar: info@regiojobs.nl ter attentie van Sylvia Sluijs. Vervolgens nemen wij vrij direct contact met je op.