Voor jouw bedrijf is het cruciaal dat de juiste mensen op de juiste plekken zitten om jouw bedrijf te laten groeien.
Nu kun je op Linked-in zoeken naar de juiste kandidaten of een vacature plaatsen maar dit vergt veel tijd om cv’s en motivatiebrieven door te lezen en sollicitatie gesprekken te voeren.
Dit kun je allemaal gemakkelijk uit handen geven en alleen een goede selectie krijgen van werknemers die perfect in jouw bedrijf passen.
Selectie
Regio jobs is aan het werk om deze lasten bij jouw uit handen te nemen, wij vinden de juiste kandidaten voor jouw werkzaamheden. Omdat wij zowel werving als selectie uit handen nemen stellen wij alleen kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever.
Regio jobs heeft een groot bestand aan mensen uit de regio West-Friesland. Zo zijn de mensen die je zoekt altijd in de buurt. Dat werkt dus ook omgekeerd. Ben jij op zoek naar een vaste baan dan kijken wij verder dan jouw cv. Ons doel is om een match te vinden tussen jouw en je toekomstige werkgever!

Gemotiveerd personeel
Bij Regio jobs hebben een groot aantal mensen die gemotiveerd zijn en staan te springen om een uitdagende baan.
We maken een selectie van goed en gemotiveerd personeel, of je nu opzoek bent naar iemand voor de administratie, technische werkzaamheden of productie, Regio jobs vindt de juiste mensen snel en vakkundig. Zo kun je snel weer verder met de juiste mensen op de juiste werkplekken.

 

× Chat