Update 31-03-2020
Het coronavirus krijgt steeds meer vat op onze samenleving. Er zijn diverse extra maatregelen genomen door de overheid. Dit betekent dat alle scholen, horecagelegenheden en sportscholen dicht zijn tot en met 28 april en wie weet wat er nog meer gaat volgen. Dat is niet niks, het betreft een situatie dat niemand van ons ooit heeft meegemaakt.

Ook wij hebben onze maatregelen moeten nemen. Dit houdt onder meer in dat wij geen bezoekers meer ontvangen op kantoor en dat wij ook niet meer op afspraak gaan buiten de deur. Daarbij sluiten wij niet uit dat er dagen zijn, dat één van ons thuis werkt zodat er veel overleg slechts door de telefoon plaats kan vinden.
Wij vertrouwen op jullie begrip hieromtrent.

Wij hopen dat we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat het virus zoveel mogelijk verspreid over het jaar plaatsvindt zodat we niet dezelfde taferelen gaan krijgen als in Italië.

Tevens hopen wij dat iedereen luistert naar de adviezen van de experts maar ook dat er bijvoorbeeld respect is voor de winkeliers die aangeven een maximum aantal bezoekers in hun winkel te kunnen ontvangen.

Denk om jezelf en om een ander!

× Chat