Vacatures

Filters

Locatie
Locatie
Opleidingsniveau
Opleidingsniveau
Dienstverband
Dienstverband
Vakgebied
Vakgebied

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je
op zoek naar de perfecte job!

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met
ons op, wij helpen jou graag.

Onze opdrachtgever in Enkhuizen, produceert al meer dan 20 jaar aluminium kozijnen, ramen, deuren en vliesgevels voor klanten in heel Nederland. Het wordt steeds drukker en daarom zoeken zij per direct medewerkers om het team te versterken. Heb jij technisch inzicht of wil je graag starten als hulpmonteur m/v en doorgroeien naar allround monteur? Dan ben je hier op het juiste adres!
Als slotenmaker krijg je dagelijks je orders binnen om naar klanten toe te rijden waar jij de problemen oplost die zij hebben met hun slot. Het kan zijn dat zij zich buitengesloten hebben, of de sleutel is in het slot afgebroken. Denk ook bijvoorbeeld aan vervangen van sloten en het monteren van meerpuntssluitingen.  Wanneer een klant belt, willen zij snel geholpen worden. Dit kan door middel van een spoedservice zijn. Het bedrijf is dan ook 24/7 bereikbaar. Door jouw service gerichtheid en klantvriendelijke instelling, draai jij je hand niet om voor een snelle levering.
Voor onze opdrachtgever in Lutjebroek, is onze zoektocht gestart naar een heftruckchauffeur die ook in de productie meehelpt wanneer nodig. Het is een baan voor 4 dagen in de week, de werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag en je werkt in twee ploegen. De eerste dienst is van 05.30 uur -14.15 uur  en de tweede dienst is van 14.15 uur  tot 23.00 uur.
Voor onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in Zwaagdijk-Oost, zijn wij de zoektocht gestart naar een fulltime ploegleider. Als ploegleider werk je met diverse machines en werk je nauw samen met je team om er met elkaar voor te zorgen dat de productiedoelen behaald worden. Je stuurt aan op KPI’s, je let goed op kwaliteit en stuurt direct bij wanneer nodig. Door jouw technische kennis en affiniteit draai je je hand er niet voor om CNC aangestuurde machines in te stellen. Je werkt 37,5 uur per week in 3-ploegendiensten.
Regiojobs is een regionaal bedrijf gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Niet alleen werken wij regionaal, ons kantoor is ook in de regio gevestigd, namelijk bij het station van Enkhuizen. Wegens uitbreiding van ons team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega voor de functie van recruiter voor 32 uur per week.
Wil jij werken bij het leukste arbeidsbemiddelingsbureau in de omgeving en werk je graag met mensen in een sector dat altijd aan verandering onderhevig is? Reageer op onze vacature en wij maken graag op korte termijn kennis met jou.

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je
op zoek naar de perfecte job!

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met
ons op, wij helpen jou graag.

Branches

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de volgende branches: Productie, Techniek en Administratief (in de breedste zin van het woord).

Vacatures Enkhuizen en Hoorn

Hierboven vind je de beschikbare vacatures in de regio West-Friesland. Op zoek naar een leuke baan in Hoorn, Enkhuizen, Stede Broec, Zwaag of Medemblik? Klik verder op een vacature en solliciteer op de positie waar jij jezelf al ziet werken. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij graag alles uit, zodat je zo snel mogelijk kunt instromen. Staat er geen interessante vacature tussen? Schrijf je dan in in ons bestand en we houden je op de hoogte als er iets vrij komt.

Solliciteer direct in regio West-Friesland

Woon jij in de buurt van Hoorn of Enkhuizen, solliciteer op een vacature en kom met Regiojobs in contact. Wij helpen je weer aan het werk in de regio.

× Chat